Πως λειτουργεί

Το KiNOX.gr 

Απευθύνεται κυρίως στούς παίκτες του κινο που είναι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η κατασκευαστική δομή του είναι τέτοια ώστε να απεικονίζεται ευκρινώς σε smartphones και tablets, χωρίς να υστερεί ουσιαστικά στα desktop computers, πέραν του οτι κάποιες λειτουργίες του εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη.

Οι επιλογές είναι όλες διαθέσιμες καθημερινά απο 09:00 εως 24:00. Με την αλλαγή της ημέρας και εως τις 09:00 που αρχίζουν οι κληρώσεις , διαθέσιμες είναι μόνο οι επιλογές "Προηγούμενες Κληρώσεις" και ο "έλεγχος σε όλες τις κληρώσεις"

 

1. ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ KINO

kINO κληρώσεις LIVE Κληρώσεις KINO Live: Εμφανίζονται όλες οι σημερινές κληρώσεις KINO.

 Προηγούμενες Κληρωσεις: Εμφανίζονται όλες οι κληρώσεις της επιλεγμένης ημερομηνίας.

 

 

2. Στατιστικά Κίνο Live

KINO LIVE stats Στατιστικά KINO: Εμφανίζουν τους 20 αριθμούς με τις μεγαλύτερες εμφανίσεις (ρέντα) και καθυστερήσεις αντίστοιχα στίς κληρώσεις της ημέρας. Οι αριθμοί που αναγράφονται μέσα στα πράσινα και κόκκινα πλαίσια δηλώνουν πόσες φορές έχει εμφανιστεί ή καθυστερεί ο αντίστοιχος αριθμός. Αφορά αυτούς που παίζουν με "σχήματα", όσους συνδυάζουν μεγάλες εμφανίσεις με μικρές καθυστερήσεις, αλλά κυρίως αυτούς που θέλουν να έχουν μια άμεση εικόνα των σημερινών κληρώσεων στη διάρκεια της ημέρας.

 

Για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ υπάρχει επιπλέον η επιλογή "TV-OUT-6", για να προβάλλονται οι οθόνες σε TV, σε εναλλαγή με τις 6 τελευταίες κληρώσεις κάθε 20sec, ώστε να είναι προσιτές και στους παίκτες που δεν έχουν smartphone. Για την επιλογή του "TV-OUT-6" απαιτείται εγγραφή πρακτορείου (επάνω αριστερά) και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Λόγω αναβάθμισης προσωρινά Δεν θα είναι διαθέσιμη για λίγες ημέρες.

 

 

KINO LIVE statistics
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Στατιστικά ΚΙΝΟ: Εμφανίζονται οι αριθμοί με τη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης (ρέντα) στις τελευταίες 6, 12, 24, 48 και όλες τις κληρώσεις . Οι αριθμοί με χρώμα έχουν κληρωθεί στην τελευταία κλήρωση. Μπορούμε να επιλέξουμε τους αριθμούς που μας ενδιαφέρουν και να ελέγχουμε την απόδοση τους μέσα στην ημέρα ώστε να εκτιμήσουμε τη δυναμική τους

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:: Χρειάζεται σημαντική εξάσκηση και εικονικό παίξιμο για να προσεγγίσετε σε κάποιο βαθμό την επιτυχία. Τα παραπάνω στατιστικά του ΚΙΝΟ δεν σας δείχνουν σε καμία περίπτωση τους επόμενους αριθμούς που θα κληρωθούν.

 

3. Ελεγχος αριθμών ΚΙΝΟ

KINO LIVE έλεγχος αριθμώνΕδώ κάνουμε έλεγχο αριθμοσειρών στις "σημερινές κληρώσεις ΚΙΝΟ" για να ελέγξουμε πριν το παιχνίδι τι απόδοση έχουν ή "σε όλες τις κληρώσεις" για να δούμε πόσο καθυστερούν συνολικά. Για τους βιαστικούς έχουμε τα κίτρινα βελάκια επάνω και αριστερά, ώστε με ένα πάτημα να επιλέγουν "δεκάδες" ή "λήγοντες". Μπορούμε να επιλέξουμε μέχρι 20 αριθμούς για να ελέγξουμε τη συμπεριφορά τους σε συγκεκριμένες περιοχές που μας ενδιαφέρουν

 

 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας

 

Ομάδα του KiNOX.gr

Σημείωση! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και συναφείς τεχνολογίες.

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Learn more

Συμφωνώ